Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selim KAYA/ MARDİN, (DHA)MARDİN´de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 106´ncı yıl dönümü için düzenlenen törende, şehitler anıldı. 

        Mardin Valiliği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 106´ncı yıl dönümü için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Mardin Garnizon Komutanlığı Selen Kışlası Şehitlik Anıtı´nda düzenlenen törene, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mahmut Demirtaş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Fatih Gürses, İl Emniyet Müdürü İlker Emir, protokol üyeleriyle ile şehit yakınları katıldı.

        Mardin Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Mardin Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma ve İnsan Hakları Derneği Başkanlığı'nın çelenk sunmasının ardından, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu.

        Vali Mahmut Demirtaş´ın Şehitlik Defteri'ni imzalamasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin mesaj okundu. İl Müftüsü Ali Hayri Çelik'in şehitler için dua okunmasının ardından, şehitliğe karanfiller bırakıldı. Tören, Gara şehidi polis memuru Vedat Kaya'nın kabrine karanfil bırakılıp, dua okunmasıyla son buldu.DHA-Genel Türkiye-Mardin Selim KAYA

        2021-03-18 11:46:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler