Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin’in Nusaybin ilçesinde öldürülen Gülbahar Atabay'ın katil zanlısı, Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 30 farklı güvenlik kamerasından 41 saatlik görüntünün incelenmesi ile yakalandı.

        Geçtiğimiz gün Nusaybin ilçesi Kışla Mahallesi Açelya Sokakta oturan bir çocuk annesi, 22 yaşındaki Gülbahar Atabay, silahla karnından vurulmuş halde bulunup kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Edinilen bilgiye göre, olayın faili Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan teknik ve detaylı incelemeler ve kaçtığı güzergahın tespit edilmesi ile 30 farklı güvenlik kamerasından 41 saatlik görüntülerin incelenmesi sonucu zanlı emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonda yakalandı.

        Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler