Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PKK/KCK terör örgütünün Nusaybin'de bombalı eylem yapılacağına dair bilgiler elde edilmesi üzerine, MardinMidyat yolu üzerinde özel hareket ekiplerinin de katılımıyla ilçe emniyet müdürlüğü tarafından operasyon gerçekleştirildi.

        Eylem hazırlığında olan şahısların bulunduğu değerlendirilen bir araç içerisinde yapılan aramalarda yaklaşık 1.6 kilogram plastik patlayıcı madde, 2 adet fünye 4 adet 9V pil, 1 adet DTMF devresi, 1 adet On/Off switch ve araç altına yerleştirilecek şekilde mıknatıslı ; 1 adet 3,5 milimetre jak bağlantılı üzerinde cep telefonu yerleştirilmiş el yapımı bomba ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak, araç içerisinde bulunan 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler