Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin Valiliği, Vali Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, kaymakamlar ve özel kalemin ismini kullanarak, dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

        Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, bazı kişilerin Vali Demirtaş başta olmak üzere olmak üzere milletvekilleri, vali yardımcıları, kaymakamlar ve özel kalem müdürü adına aradığını söyleyerek çeşitli gerekçelerle Valilik adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları tespit edildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, Valiliğinin veya herhangi bir kamu kurumunun; iş adamlarından ve hayırseverlerden telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yönteminin kesinlikle bulunmadığı vurgulandı. Kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon ve benzeri yöntemlerle “yardım” adı altında para toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerektiği belirten açıklamada, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşların Valilik Özel Kalemi veya 112 Acil hattına ihbarda bulunmasının önemine dikkat çekildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler