Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Maria Pedraza, Ibiza'da tatil yapıyor! Instagram'da keşfedilmişti - Magazin haberleri
        1

        Rol aldığı "La Casa De Papel", "Elite", "Run" ve "Toy Boy" gibi yapımlarla tanınan Maria Pedraza, önceki gün Ibiza adasında objektiflere yansıdı.

        2

        Tatil sezonunu açan İspanyol oyuncu, arkadaşı Juanjo Almeida ile birlikte denize girerken görüntülendi. Sıcak havanın tadını çıkaran 25 yaşındaki Pedraza, iki renkli iddialı bikinisiyle göz doldurdu.

        3

        Maria Pedraza, kendisini görüntüleyen paparazzilere aldırış etmeden bikinisinin askılarını indirerek denizde güneşlendi. Sıcaktan bunalan oyuncu, ardından kendisini serin sulara bıraktı.

        4

        "ELITE" İLE ADINI DUYURDU

        1996 yılında dünyaya gelen Maria Pedraza, oyunculuğun yanı sıra balerin olarak da biliniyor. Adını dünyaya "Money Heist" ve "Elite" adlı dizilerle duyuran oyuncu, İspanya'nın genç kuşak yıldızlarından biri.

        5

        INSTAGRAM'DA KEŞFEDİLDİ

        Maria Pedreza, 12 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlar sayesinde yönetmen Esteban Crespo'nun dikkatini çekerek keşfedildi. Crespo, ilk filmi "Amar"da Pedraza'ya rol verdi. Maria Pedraza, bu ilk oyunculuk denemesinin ardından da kariyerini bu alanda sürdürmeye başladı.

        6

        Ünlü oyuncu, daha sonra "Money Heist" adlı yapım için kamera karşısına geçti.

        Bu dizi sayesinde adını İspanya'nın yanı sıra tüm dünyada duyuran Pedraza, "Elite"in ardından bu alandaki kariyerini sürdürmeye devam ediyor.

        7

        ROL ARKADAŞI İLE AŞK YAŞADI

        "La Casa de Papel" ve "Elite" adlı dizilerde birlikte rol alan Jaime Lorente ile Maria Pedraza, 2018 yılında beri aşk yaşıyordu. Ancak geçtiğimiz aylarda ikilinin, ilişkilerini sonlandırdığı haberleri İspanyol basınına bomba gibi düşmüştü.

        İlişkilerini noktalayan ve artık birlikte de görüntülenmeyen çift, konuyla ilgili bir açıklamada bulunmamıştı.

        Sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkaran Jaime Lorente ve Maria Pedraza'nın bu hareketi ayrılık haberlerini güçlendirmişti.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ