Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Marie Helvin: Markette kasiyerlik yapmayı düşünüyorum! - Magazin haberleri
        1

        1980'lerde en parlak dönemini yaşayan model Marie Helvin, itirafta bulundu. Helvin, şimdilerde varını yoğunu tükettiğini ve son çare olarak evine dönmeyi bile düşündüğünü açıkladı.

        Daily Mail'de yer alan habere göre; 69 yaşındaki Marie Helvin, pandemi süresince yani son iki yıldır bütün birikimini harcadığını ve şimdi ne yapacağını bilmediğini söyledi.

        2

        "KASİYERLİK YAPMAYI PLANLIYORUM"

        Hakkında bilinmeyenleri anlatan Helvin, "Planım gerekirse Hawai'ye gidip, orada bir markette kasiyer olarak çalışmak! Bunu da ciddi bir şekilde düşünüyorum..." dedi.

        "Amerika'da iş bulma konusunda yaş sınırı yoktur." ifadelerini kullanan Marie Helvin, "Mesela orada 80 yaşında biri bile gidip, bir markette kasiyer olarak çalışabilir. Ben de eğer Hawai'ye dönersem ve ihtiyaç duyarsam gidip, bir markette kasiyerlik yapabilirim." şeklinde konuştu.

        3

        10 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

        Helvin, kariyerinin zirvede olduğu yıllarda fotoğrafçı David Beiley ile evlendi. 1985 yılında biten 10 yıllık ilişkisini sonlandırdığında da eski kocasından 100 bin sterlinlik bir tazminat aldı.

        Ondan sonra bir daha hiç evlenmeyen fakat yaşı ilerledikçe bu kararından pek de memnun olmadığını ifade eden Helvin, "Yaşlandıkça biraz maddi yardım almak, yaşlanmanın masraflarını paylaşabilmek güzel olurdu." ifadelerini kullandı.

        4

        Marie Helvin, boşandıktan sonra da Mark Shand ile bir birliktelik yaşadı. Fakat bu ilişki de çok uzun sürmedi.

        Helvin, "Çok tatlı, kibar, sevgi dolu bir insandı." diye tanımladığı Mark Shand ile ayrılığı konusunda ise, "O zamanlar aptaldım ve onun ne kadar iyi biri olduğunu fark edemedim." demişti.

        5

        ANNESİNİ ÖRNEK GÖSTERDİ

        Ayrıca Marie Helvin, gençlik döneminde de güzelliğiyle dikkat çekiyordu. Yıllar sonra bunun doğal olmadığını da açıklayan Helvin, yılda iki kez botoks yaptırdığını ve başka estetik uygulamalardan da yararlandığını anlatmıştı.

        Estetik operasyonun kişisel bir tercih olduğunu belirten Marie Helvin, annesini de bu konuda örnek göstermişti.

        6

        Ünlü isim, "Annem hayatı boyunca hiç estetik operasyon geçirmedi. 85 yaşında beyin tümörüne yakalandığını öğrendiğinde ise bana şunu söyledi; 'Hayatta pişman olduğum tek şey var; hiç yüz kaldırma operasyonuz yaptırmamış olmak..." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ