Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Marmaris'te kaçak ve sahte içki ele geçirildi

        Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması neticesinde bir toptancıda kaçak ve sahte alkollü içki satışı yapıldığını tespit etti. Polis, dün akşamsaatlerinde Kemeraltı Mahallesi'ndeki içki deposunabaskın düzenledi. Yapılan incelemede koliler içinde 1 litrelik şişelerde 110 adet sahte içki ele geçirdi. İşletme sahibi 32 yaşındaki F.M.'nin Beldibi Mahallesi'nde bir deposu olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla depoya basın yapıldı.

        Depoda yapılan aramalarda koliler içine konulmuş 1 litrelik çeşitli markalara ait6 bin 780 şişe kaçak ve sahte içki ele geçirildi. Operasyon ile ilgili ofis ve depoda olmak üzere toplamda 6 bin 890 şişe kaçak ve sahte içkiimha edilmek üzere Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne getirildi. Gözaltına alınan F.M. hakkında ise 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanunu kapsamında işlem yapıldı.

        Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği yetkilileri ele geçirilen miktarın son bir yıl içinde Muğla bölgesinde sahte ve gümrük kaçağı olduğu tespit edilen en yüksek miktar içki olduğu bildirildi. Operasyon ile ilgili soruşturma devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ