Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Arjantin Mascherano, Fransa Arjantin maçı sonrası milli takımı bıraktı! - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda son şampiyon Almanya'dan sonra son finalist Arjantin de elendi!Gruptan çıkmayı son maçta başaran Arjantin, son 16 turunda EURO 2016'nın finalisti Fransa ile karşı karşıya geldi. Mbappe'nin iki, Griezmann ve Pavard'ın birer gol attığı maçta Arjantin, sahadan 4-3 kaybederek ayrıldı! Ocak 2018'de Barcelona'dan ayrılarak Çin Süper Ligi ekiplerinden Hebei Fortune'a transfer olan Javier Mascherano, Arjantin Milli Takımı'na veda ettiğini açıkladı.

        Maç sonrasında açıklamalar yapan tecrübeli futbolcu "Artık veda etme zamanı. Bundan sonra Arjantin'e taraftar olarak destek vereceğim. Umarım bu çocuklar, gelecekte bir şeyler kazanır" ifadelerini kullandı. 34 yaşındaki futbolcunun vedasından sonra gözler Lionel Messi'ye de döndü. Arjantin Milli Takımı formasıyla gösterdiği performans sık sık eleştirilen Messi, geçen günlerde bir açıklama yapmış ve Dünya Kupası'nı kazanmadan milli takımı bırakmayacağını açıklamıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ