Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Maskesiz Bruce Willis eczaneden kovuldu! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü aktör Bruce Willis, koronavirüs salgınını hiçe sayıp maskesiz gezerken objektiflere takıldı. Willis, gazetecilerin görüntüğü aldığı sırada bir eczaneye girdi.

        2

        Tedbirsizce davranan Willis, maske takmadığı için eczanedeki bir çalışan tarafından uyarıldı. Kurallara uymayı reddeden 65 yaşındaki oyuncu, daha sonra eczaneden çıkarıldı.

        3

        Boynunda fuları bulunan ünlü aktörün onu kolayca yüzüne doğru kaldırabilmesi mümkünken bu davranışı da sergilememesi çalışanları şaşırttı.

        Willis, kendisinden eczaneden çıkmasının istenmesinin ardından dışarıda da paparazziler tarafından görüntülendiğinde maske takmamaya devam etti. Kendisinden açıklama yapması istenen Willis, soruları yanıtsız bıraktı.

        4

        KARANTİNAYI ESKİ EŞİYLE GEÇİRDİ

        2009 yılından bu yana Emma Heming ile evli olan Bruce Willis, karantina sürecini eski eşi Demi Moore'un evinde çocuklarıyla birlikte geçirmişti.

        5

        Willis'in eşi Heming, kızları Mabel ve Evelyn de daha sonra ekibe dahil olmuştu. Bu süreci hep birlikte geçiren iki aile, mutluluk pozlarını sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

        6

        Bruce Willis

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ