Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İLK FİNALİST! MasterChef 8 Ocak'ta neler yaşandı, ilk finalist kim oldu ve kim kazandı? Masterchef kim kazandı ve finale hangi isim çıktı?
        1

        MasterChef'te final heyecanı tüm hızıyla sürüyor. 7 Ocak Cumartesi günü yayınlanan bölüm sonrasında finale bir adım daha yaklaşıldı. Kıvanç ve Metin yarı finale yükselirken, diğer yarı finalistler de belli oldu. 8 Ocak Pazar günü yayınlanan bölümünde oynanan üç etaplı oyun tüm dengeleri değiştirdi. Peki, Masterchef kim kazandı, ilk finalist kim oldu? İşte, 8 Ocak Pazar günü MasterChef'in son gelişmeleri...

        2

        MASTERCHEF 2022 İLK FİNALİSTİ KİM OLDU?

        8 Ocak Pazar bölümünde; MasterChef'te ilk yarı finalist 3 etaplı oyunun sonucunda jüri değerlendirmelerinin ardından belli oldu. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda MasterChef 2022'nin ilk finalisti Kıvanç oldu.

        3

        MASTERCHEF 2. YARI FİNALİST KİM OLDU?

        7 Ocak Cumartesi günkü bölümde; MasterChef'te ikinci yarı finalist 3 etaplı oyunun sonucunda jüri değerlendirmelerinin ardından belli oldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından son üçe kalan ikinci isim Metin oldu.

        4

        MASTERCHEF 3. YARI FİNALİST KİM OLDU?

        7 Ocak Cumartesi günkü bölümde MasterChef Türkiye'de 3. yarı finalist 3 etaplı oyununun sonucunda, şefler tarafından yapılan oylama ile belli oldu. Son yarı finalist Ayaz oldu.

        5

        MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

        MasterChef'de en başarısız tabağı yapan isim 4. olarak MasterChef hayallerine veda etti. Elenen isim 3. yarı finalistin belli olmasının ardından netlik kazandı. MasterChef'i 4. olarak tamamlayan Görkem elenen isim oldu.

        6

        MASTERCHEF TÜRKİYE'DE HANGİ YARIŞMACILAR KALDI?

        Metin

        Kıvanç

        Ayaz

        Görkem

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ