Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 4. önlüğün sahibi belli oldu! Masterchef birinci kim oldu ve ana kadroya seçilen 4. yarışmacı açıklandı! 4 Ağustos 2022 Masterchef'te kim kazandı?
        1

        MasterChef'te ana kadroya seçilen üçüncü isim belli olurken, dördüncü ismin kimin olacağı merak konusu oldu. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi ünlü isimlerin olduğu MasterChef Türkiye TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Peki Masterchef birinci kim oldu, ana kadroya seçilen isim belli oldu mu? 4 Ağustos 2022 Masterchef kim kazandı? İşte konuya ilişkin merak edilen soruların yanıtı...

        2

        MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN DÖRDÜNCÜ İSİM KİM OLDU?

        MasterChef Türkiye'de 4. finalist için yarışmacı adayları tezgah başına geçerken, ilk etapta istenen yemek Çin pilavı oldu. Oyunun ardından 7 isim ikinci oyuna geçmeye hak kazandı. En iyi yemek yapan Ege, Çağatay, Şeyma, Melih, Mesut, Tolga, Yaren yaratıcılık turunda yarıştı.

        İkinci aşamada ise MasterChef jürisi adaylardan avakado ile yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi. Tabakların tadım aşaması ardından Jüri, içlerinden bir tarifin finale oynayacağını belirtti. Bu tabağın ise Melih'e ait olduğu açıklandı.

        3

        MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna katılan isim 4. isim Çağatay oldu.