Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? 30 Eylül 2022 MasterChef Türkiye hangi takım kazandı ve haftanın eleme adayları kimler oldu?
        1

        MasterChef'te takım oyunu nefesleri kesmeye devam ediyor. Takımların belli olmasının ardından, kırmızı takım seride 2-0 öne geçerken, son takım oyununu hangi takımın kazandığı merak konusu oldu. Peki MasterChef dokunulmazlığı kim aldı? 30 Eylül 2022 MasterChef hangi takım kazandı, eleme adayları kim oldu? İşte MasterChef son dokunulmazlığı kazanan yarışmacı...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam son kez karşı karşıya geldi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın son takım oyununun galibi kırmızı takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden maviler kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Tolga dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığın sahibi Tolga 5. eleme adayı olarak Şule'yi seçti. 6. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Tayfun oldu.