Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 27 Eylül 2022 MasterChef takım oyununu kim kazandı ve eleme adayları kimler oldu?
        1

        MasterChef Türkiye'de haftanın ilk takım oyunu için nefesler tutuldu. Usta jüri üyelerinden oluşan şefleri, eşsiz tarfleri ve başarılı yarışmacıları ile haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı merak konusu oldu. Peki MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 27 Eylül 2022 MasterChef takım oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef'te dokunulmazlığın sahibi...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Jüri üyeleri yarışmacılardan, çeşitli kebaplar yapmalarını istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ilk takım oyununun galibi kırmızı takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden mavi takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Somer Şef'in imza yemeği Singapur noodle yapıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda dokunulmazlığın sahibi Çağatay oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Çağatay 1. eleme adayı olarak Fatma Nur'un ismini söyledi. 2. eleme adayı ise takım oylaması ve Çağatay'ın oyu ile Kaan oldu.