Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 6 Eylül 2022 MasterChef Türkiye hangi takım kazandı ve haftanın eleme adayları kimler oldu?
        1

        TV8 ekranlarının uzun soluklu programlarından MasterChef'de dokunulmazlık oyunu geceye damga vurdu. Nefes kesen mücadelelere sahne olan MasterChef'te takım oyununu hangi takımın kazandığı, haftanın eleme adaylarının kim olduğu merak konusu oldu. Peki MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 6 Eylül 2022 MasterChef hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar ilk kez karşılaştı. Yarışmacılardan çeşitli tavuk yemekleri yapmaları istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ilk takım oyununu mavi takım kazanarak günü kayıpsız geçti.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden kırmızılar kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Serpilay bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Serpilay 1. eleme adayı olarak Vural seçti. 2. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Burak Revanbahş oldu.