Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef takım oyununu kim kazandı? 14 Eylül 2022 MasterChef Türkiye dokunulmazlığın sahibi kim oldu, haftanın eleme adayları açıklandı mı?
        1

        MasterChef Türkiye'de takım oyunu geceye damgasını vurdu. Acun Ilıcalı yapımcılığında haftanın yedi günü TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te tansiyon hiç düşmüyor. Haftanın 3. ve 4. eleme adaylarının belli olacağı MasterChef'te dokunulmazlığı kimin kazandığı merak konusu oldu. Peki MasterChef kim kazandı? 14 Eylül 2022 MasterChef Türkiye dokunulmazlığın sahibi kim oldu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar ikinci kez karşılaştı. Yarışmacılardan kahvaltı yemekleri yapmaları istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci takım oyununu mavi takım kazanarak günü kayıpsız geçmiş oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden kırmızı takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Yağız dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığın sahibi Yağız 3. eleme adayı olarak Fatma Nur'u belirledi. 4. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Barış oldu.