Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 16 Eylül 2022 dün akşam MasterChef Türkiye MasterClass ödülü nedir, ne kadar ve kazanan kim oldu?
        1

        Usta şefleri, yetenekli yarışmacıları ve eşsiz tarifleri ile MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmacılar MasterClass'ı kazanmak için birbiriyle kıyasıya bir mücadeleye girişti. Peki MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 16 Eylül 2022 MasterChef MasterClass ödülü belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        MASTERCHEF’TE MASTERCLASS’I KİM KAZANDI?

        MasterChef'te MasterClass oyunu heyecanı yaşanıyor. Somer Şef deneyimlerini yarışmacılara aktarırken, yarışmacılardan çökertme kebabı yapmalarını istedi. MasterClass eğitimini başarıyla tamamlayıp, MasterClass'ı kazanan yarışmacı Görkem oldu.

        3

        MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE OLDU?

        MasterChef MasterClass eğitimi kadar verilecek ödül de heyecanla bekleniyordu. Somer Sivrioğlu MasterClass oyunu öncesinde, ödülü açıkladı. Ödülün Sivrioğlu'nun asistanı olarak Singapur'a gideceğini belirtti. Ödül yarışmacılarda heyecan yaratırken, MasterClass kazanarak ödüle hak kazanan yarışmacı Görkem oldu.