Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef son dokunulmazlığı kim kazandı 11 Kasım 2022? MasterChef haftanın eleme adayları belli oldu mu ve takım oyununu kim aldı?
        1

        MasterChef son takım oyunu ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Öğrenci evlerine konuk olunan programda yarışmacılar öğrencilere, öğrenci evi yemeklerini yaptı. Programı yakından takip eden izleyiciler, "MasterChef'te son dokunulmazlık oyununu kim kazandı 11 Kasım 2022? MasterChef haftanın eleme adayları belli oldu mu?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte MasterChef haftanın eleme potası...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef son takım oyunu için geri sayım sona erdi. Haftanın üçüncü takım oyununda yarışmacılar öğrenci evlerinin vazgeçilmez yemeklerini yaptı. Öğrencilerin değerlendirmeleri sonucunda haftanın son takım oyununun galibi mavi takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        Takım oyununu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Gecenin sonunda en başarılı yemeği yapan Ayaz son dokunulmazlığın sahibi oldu.

        4

        MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

        Dokunulmazlığın sahibi Ayaz 5. eleme adayı olarak Büşra'yı belirlerken. 6. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Yağız oldu.

        5

        Mavi takım

        Fatma Nur (Kaptan)

        Metin

        Gamze

        Görkem

        Tolga

        Burak Kaya

        6

        Kırmızı takım

        Ayaz (Kaptan)

        Büşra

        Yağız

        Kıvanç

        Barış

        Burak

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ