Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Matt Damon'ın yeni filmi 5 Ocak 2018'de vizyonda

        Matt Damon, aslında yine bir sosyal sorumluluk filminde! Son dönemde aktivistliği ile öne çıkan Hollywood'un önemli aktörlerinden Matt Damon, Downsizing'de çevre kirliliği ve artan nüfus sorunlarını ele alıyor.

        İlk gösterimini Venedik Film Festivali'nde gerçekleştiren yapımın yönetmenliğini Alexander Payne üsteniyor. Alexander Payne, Jim Taylor ile birlikte filmin senaryosunu da kaleme aldı. Filmde Matt Damon'a Christoph Waltz, Rolf Lassgard, Udo Kier, Hong Chau gibi isimler eşlik ediyor.

        Ülkemizde 5 Ocak 2018'de vizyona girecek filmin konusu kısaca şöyle: Norveçli bir bilim adamının aşırı nüfusa çözüm olarak insanları 13 santimetreye küçültmeyi keşfetmesi ve bunu 200 yıl içende gerçekleşecek global bir dönüşüm olarak sunması sonrasında olacakları hayal ediyor.İnsanlar kısa süre içinde minyatürleştirilmiş bir dünyaya ne kadar para gidebileceğini fark eder. Sıradan bir vatandaş olan Paul Safranek (Matt Damon) ile karısı Audrey (Krissten Wiig) daha iyi bir hayat vaadiyle küçülmek üzere Omaha'daki stresli hayatlarını terk etmeye ve yeni, küçültülmüş bir topluluğa katılmaya karar verirler. Bu, hayatlarını değiştirecek maceraları tetikleyen bir seçim olur.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ