Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Boğa burcunda Mavi Dolunay var! İşte burçlara etkileri - Haberler
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Kasım ayına girdiğimiz yeni haftada, yüklerimizden kurtulmak için çaba harcıyoruz… Geçtiğimiz hafta Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle bizleri zorlayan ne varsa, inatla çabalayıp rahatlığa kavuşuyoruz. Her konuda mücadele edeceğimiz ve pes etmeyeceğimiz yeni haftada sezgisel yönümüz de oldukça kuvvetli… Tüm burçlar aşk ve ilişkilerde daha keyifli bir sürece girerken, Merkür retrosunun bitmesine kısa süre kalması yüreklere su serpiyor… 31 Ekim'de ise Boğa burcunda 'Mavi Dolunay' meydana geliyor. Sabit fikirli ve garantici Boğa'da Dolunay'ın gerçekleşmesiyle ayaklarımız yere sağlam basıyor. Daha sakin ve rahat hareket ediyoruz. Konforumuza önem verip biraz tembellik yapabiliriz. Doğayı, toprağı, yeşili daha çok sevebiliriz. İştahımız açılabilir. Ayrıca yatırımlar ile ilgili somut adımlar atabiliriz. Para kazanma isteğimiz artabilir. Peki 26 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında 12 burcu neler bekliyor? İşte 26 Ekim haftası burç yorumlarınız ve 31 Ekim'deki Dolunay'ın burçlara etkileri...

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geride kaldığınız konuların üzerine gittiğiniz ve hırsınızın arttığı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koç burçları… Eğitimde geride kaldığınızı mı düşünüyorsunuz? Kariyerde daha çok mu yolunuz var? Üzülmeyin… Bu hafta gereken güç ve kuvvet sizi yukarı taşıyacak. Maddi konularda, lüks tüketim, alışveriş ya da hesapta olmayan harcamaların yapılabileceği yeni hafta sıkıntıya soksa da, gelirlerde de bir artış var. Sağlığınız gayet yerinde… Aşk ve ilişkilerde ise ani parlamalar yaşayabilir ve partnerinizi incitebilirsiniz. 31 Ekim Dolunay'ında yurt dışı bağlantıları ve hukuk konuları gündeminizde olacak.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta ortaklaşa veya ikili ilişkiler önem kazanıyor sevgili Boğa burçları… Ortaklaşa yapılan işlerde kendinizi ilerletebilir, ilişkilerinizde ise daha paylaşımcı ve anlayışlı hareket edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar da üzülmesin… Sonbahar romantizmi üzerinizde olacak, beklenmedik insanlardan haber alabilir ve romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kariyer konusunda yoğun bir dönemden geçiyorsunuz ve aynı işleri yapmak sizleri kafa olarak yoruyor açıkçası. Ancak sanatsal becerilerinizi kullanarak, hobilerinize yönelerek daha enerjik olabilirsiniz. 31 Ekim'deki Mavi Dolunay'da finansal konular, ortak kazançlar önem kazanabilir.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada mücadeleci tavırlarınız gözden kaçmıyor sevgili İkizler burçları… Bu özelliğiniz sayesinde yeni işler, anlaşmalar ve görüşmeler kapınızı çalabilir. Çalışma ortamında farklılıklar yaşansa da azminizle her şeyin üstesinden geliyorsunuz. Sosyal bir burç olsanız da haftayı genellikle evinizde geçirebilirsiniz. Ve bu süreçte geleceğinizi sorgulayıp, size mutsuzluk veren eşyalardan kurtularak kendinizi arınmış hissedebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde ise bitişler ve başlangıçlar yaşanabilir. 31 Ekim'deki Dolunay'da sevdiklerinizle beraber keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta aşk ve ilişkiler ön planda oluyor sevgili Yengeç burçları. Sizi kıran, mutsuz eden kişiler varsa onları arkanızda bırakabilirsiniz. Öte yandan hayatınıza mutluluk katan kişilerle samimiyetinizi artırabilirsiniz. Merkür gerilemesi devam ederken, çok ani kararlar vermemenizi tavsiye ederiz. Kariyer konularında ise yoğun bir dönemdesiniz. Aslında, işinin hakkını veren bir burçsunuz fakat çabalarınız bu aralar pek fazla anlaşılmıyor. Ancak bu durum tamamen geçici… Merkür retrosunun 3 Kasım’da sona ermesiyle eski düzeninize kavuşacaksınız. 31 Ekim'deki Dolunay'da artan iş yoğunluğu nedeniyle yorgun hissedebilirsiniz. Dikkat!

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile konularına öncelik vereceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Aslan burçları… Maddi konulardan yana sıkıntılarınız varsa aileden göreceğiniz desteklerle doğrulabilirsiniz. Ya da bir konuda bir sorununuz varsa manevi destek alabilirsiniz. Kariyerde kendinizi geliştirmeye çabalıyorsunuz. Yeni bir dil, yeni eğitimler alabilir, eğitiminiz için yeni materyaller satın alabilirsiniz. İlişkilerde ise başkalarına kulak asmadan sezgilerinize güvenirseniz partnerinizle aranızda sorun kalmayacaktır. 31 Ekim'deki Dolunay'da aşk hayatınız ve varsa çocuğunuzla ilgili güzel gelişmeler kapıda...

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyer ve ilişkiniz arasında kaldığınız yoğun bir hafta geçiriyorsunuz sevgili Başak burçları… Artık kasım aylarına girmişken, toplantılar, projeler, anlaşmalarda da artış var. Yaz aylarından beri aşkta şansları artan Başaklar, ilişkisini bu aralar daha da sağlamlaştırıyor. İlişkinizi ciddileştirmek için adımlar atmanız ya da partnerinizle ciddi konuşmalar yapmanız mümkün. Maddi konularda ise dengeyi sağlıyorsunuz. Kazançlarınızda da artış gözüküyor. 31 Ekim'deki Dolunay'da ev düzeni, aile konuları gündemde olabilir. Evinizi güzelleştirmek için adımlar atabilirsiniz.

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı düzene oturttuğunuz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Terazi burçları… Sizi aşağı çeken insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Ya da evinizi düzenleyebilir, gereksiz eşyalardan kurtularak rahatlama yaşayabilirsiniz. Maddi konularda ve kariyerde güzel etkilerle karşı karşıyasınız. Öte yandan Merkür gerilemesi devam ederken aşk ve ilişkilerde dikkatli olmanız gerekiyor. Örneğin hayatınıza yeni aldığınız biri varsa, onun gerçek yüzünü tam görememiş olabilirsiniz. Aldanmalara açık bir hafta! 31 Ekim'deki Dolunay'da kendinizi ve zihninizi geliştirmek için çeşitli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Motivasyonunuzun yüksek olduğu bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Bunun kaynağı da Güneş’in sizin burcunuzda ilerlemesi… Doğum günlerini kutlamaya başlayan Akrepler, karşılarına ne kadar zorluk ve aksilik çıksa da pes etmiyor. İkna kabiliyetinizin kuvvetli olduğu yeni haftada sezgileriniz de oldukça kuvvetli… Aklınızdan geçen bir düşüncenin gerçekleştiğini görebilirsiniz. İlişkiler yönünden şanslı bir haftadasınız faka Merkür retrosu devam ederken yeni bir beraberliğe başlamamanızda fayda var. Hafta sonu ise yapmak istediklerinizi planlayarak geçiriyorsunuz. 31 Ekim'deki Dolunay'da harcamalara dikkat!

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gerçeklerin, saklı bilgilerin açığa çıkacağı, adaletin yerini bulacağı bir haftadasınız sevgili Yay burçları. Bu aralar hisleriniz oldukça kuvvetli… Arkanızdan ne konuşurlarsa konuşsunlar, siz gerçekleri sezgilerimiz sayesinde fark edeceksiniz. Size tavsiyemiz dedikodulara kulak asmamanız olacaktır. Bunun yanında ilişkilerde verilen sözlerin tutulmadığını görebilirsiniz. Mesleki konularda ise azmin gücüyle yükselişe geçiyorsunuz. 31 Ekim'deki Dolunay'da dış görünüşünüzü değiştirmek için adım atabilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz.

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Önemli toplantılar, organizasyonlar ve görüşmeler nedeniyle biraz stresli bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları… Ancak planlı ve programlı hareket ederek süreci iyi bir şekilde arkanızda bırakacaksınız. Öte yandan Merkür gerilemesi devam ederken, her şeyi iki kez kontrol etmenizde ve aniden gelişebilecek aksiliklere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bunun yanında yeni haftada ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bir büyüğünüzün sağlığı nedeniyle yoğun bir dönemden geçebilir ya da aile içinde anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. 31 Ekim'deki Dolunay'da yakınlarınızla etkileşimde bulunabilir ve zihninizi rahatlatmak isteyebilirsiniz.

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada kariyer konuları ön planda olacak sevgili Kova burçları. Çalışmayı seven akılcı bir burç olarak işleri güzel bir şekilde yoluna koyuyorsunuz. Fakat Merkür gerilemesi devam ederken çıkabilecek ufak aksiliklere karşı sizleri uyarıyoruz. Bu dönemde telefonunuzun ya da bilgisayarınızın şarjını iyice kontrol etmenizde, her şeyi kayıt altına almanızda, sözleşmeleri iyice okumanızda fayda var. İkili ilişkilere gelecek olursak, eleştirel bir tavırdasınız. Partnerinizin hoşlanmadığınız yönlerini sert bir dille ortaya koyuyorsunuz. Dikkat! 31 Ekim'deki Dolunay'da sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla bir araya gelip beyin fırtınası yapabilirsiniz.

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Paylaşmayı seven ve her şeye iyi niyetle yaklaşan Balık burçları için güzel bir hafta! İkili ilişkilerde aradığınız mutluluğu bulmuş olabilir ya da sizi heyecanlandıracak biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu durum her konuda pozitif olmanızı sağlıyor. Kariyer konusunda yeni görüşmeler, yeni tanışmalar yaşanabilir. Mesleki anlamda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Fakat büyük planlarınızı 3 Kasım sonrasına bırakmanızda fayda var. 31 Ekim'deki Dolunay'da kariyerinizi bir düzene sokmak için planlamalarda bulunabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ