Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Mbappe için PSG'den resmi açıklama geldi! - Futbol Haberleri
        1

        Luis Campos, Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılmak istediğine yönelik İspanyol basınında çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

        2

        Paris Saint Germain'in internet sitesinde yer alan açıklamada Campos, Mbappe'den takımdan ayrılma talebi gelmediğini ve iddiaların söylenti olduğunu belirtti.

        3

        Campos açıklamasında, "Her gün dedikodular çıkıyor ve hepsi hakkında yorum yapamayız. Ama bu iddialar biraz ciddiydi. Her gün Kylian Mbappe ile birlikteyim" dedi.

        4

        Devre arasına ilişin konuşan Campos "Ocak ayında ayrılmak istediğiyle ilgili bir şeyden bahsetmedi. Başkanla bu konu için hiç görüşmedi. Kendisinin yaptığı bir açıklama değil. Bunlar tamamen söylenti." ifadelerini kullandı.

        5

        NE OLMUŞTU?

        İspanyol Marca gazetesinde yer alan haberde, Mbappe'nin ocak ayında takımdan ayrılmak ve Real Madrid'e transfer olmak istediği belirtildi.

        6

        REAL MADRID: BİZİM PROBLEMİMİZ DEĞİL!

        Messi ve Neymar'la anlaşamayan Mbappe'nin takımdan ayrılıp Real Madrid'e gitmek istediği yönünde birçok haber yapıldı ancak Marca'da yer alan habere göre; Madrid onunla ilgileniyormuş gibi görünmüyor.

        7

        Real Madrid, Kylian Mbappe hakkında bir aksiyon almayı planlamıyor ve bu konuda, "Mbappe, bizim problemimiz değil" noktasında birleşiyor.

        8

        İspanyol devi, takımlarında Mbappe'ye ihtiyaç duymadıkları konusunda da ısrarcı... Rodrygo, Vinícius ve Benzema'ya güvenen İspanyol devi, Fransız yıldızın artık gümdemlerinde olmasını istemiyor.

        9

        Carlo Ancelotti'nin de Fransız yıldızdan vazgeçtiği ve mevcut takımına konsantre olduğunun altı çiziliyor.

        10

        Öte yandan Mbappe, PSG'nin kendisine ödediği maaşı başka hiçbir yerde bulmayacak.

        11

        Forbes, onun Fransız ekibinden 150 milyon Euro kazandığını ve dünyanın en yüksek ücret alan futbolcusu olduğunu açıkladı.

        12

        Mbappe'nin Paris Saint Germain yönetiminin kendisine ihanet ettiğini düşündüğü aktarılırken Fransız basınından L'Equipe'te yer alan haberde, Fransız yıldızın sözleşmesinin 2025'e kadar değil, 2024'e kadar geçerli olduğu kaydedildi.

        13

        2017'de Monaco'dan PSG'ye transfer olan Mbappe, burada 4'ü lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 11 kupa kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ