Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Erkeklere yepyeni bir dergi!

        Erkek dergileri piyayası kızışıyor. Türkmedya'nın sonbaharda çıkaracağı Maxim'den önce, Maya Media bir başka erkek dergisi için lisans anlaşması yaptı. İşte 41'inci ülkesi Türkiye olan o dergi...

        Bağımsız yayın kuruluşu Maya Media tarafından çıkarılacak ‘dünyanın en büyük erkek dergisi’ MEN’S HEALTH ilk sayısı ile ekim ayında, bayilerdeki yerini alıyor... Türkiye, tüm dünyada 10 milyondan fazla satan derginin yayınlandığı 41. ülke olacak. Men's Health'in Genel Yayın Yönetmeni Eren Erentay.

        Ekim ayı başında yayınlanmaya başlayacak dergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Maya Media Kurucu Ortağı Nevzat Çalışkan, toplam 40 ülkede, erkek dergilerinin tartışmasız lideri olan MEN’S HEALTH’in, Türkiye’de de büyük başarılara imza atacağına inandıklarını belirtti. Men's Health, Maya Media ve Rodale arasındaki lisans anlaşması uyarınca, Türkçe olarak ve aylık periyotlarda yayımlanacak. MEN’S HEALTH, bayilerde yerini aldığı andan itibaren www.menshealth.com.tr adresinde de online olarak yayın hayatına başlayacak.

        Medyatava

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ