Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya HT Magazin Keskin Bıçak dizisinin setinde! GALERİ

        OYA DOĞAN / HT GAZETE

        Adını ve müziğini Sezen Aksu’nun aynı adlı şarkısından alan, Fox TV’de geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan Keskin Bıçak dizisinin Bursa’daki setine girdik. Yönetmeninden oyuncusuna, teknik ekibinden çaycısına kadar iyi bir iş çıkarmak için çabalayan oldukça kalabalık bir ekiple karşılaştık. Kariyerlerinin henüz başlarında olan başrol oyuncularının heyecanları ve performanslarından ise oldukça etkilendik.

        Bu hafta, Keskin Bıçak dizisinin setindeydik. İstanbul’dan Bursa’ya üç saatlik bir yolculuk yaptıktan sonra kendimizi bir hastane kapısında bulduk. Etrafta onlarca insan, acil kapısına sedye taşıyan sağlık görevlileri ve ağlayanlar.

        Bu koşuşturmayı şaşkınlıkla izledik. Çünkü bir yanda set ekibi çalışıyor, diğer yanda hastalar canlarıyla uğraşıyorlardı. Ama kimse kimseden rahatsız olmuyordu. Most Production’ın yapımcılığını üstlendiği, Gül Oğuz’un proje tasarımını yaptığı Keskin Bıçak dizisi adını ve müziğini Sezen Aksu’nun aynı isimli şarkısından alıyor.Mafya, intikamve aşk üçgeninin arasında kalan hayatların anlatıldığı dizide; Pars Narkoterör dizisinden tanıdığımız İbrahim Çelikkol, bir içecek firmasının reklamında Kenan İmirzalıoğlu’yla rol aldıktan sonra dikkatleri üzerine çeken Perihan Ünlücan, Kahramanlar dizisiyle oyunculuğa adımatan Hande Doğandemir ve Parmaklıklar Ardında’nın Mert’i Pamir Pekin başrolleri paylaşıyor. Dizinin oyuncu koçluğunu ise Bahar Kerimoğlu yapıyor.

        Öğle yemeğinin ardından Keles’teki bir at çiftliğine gittik. Ekip son derece nazik. Yönetmen Yasin Uslu oyuncularıyla çoktan arkadaş olmuş. Pamir Pekin herkesle şakalaşıyor. Hande Doğandemir mütevazılığıyla sempatimizi kazanıyor. Perihan Ünlücan, “Yakında sadece oyunculuğumu konuşacaksınız” diyecek kadar iddialı. İbrahimÇelikkol herkesle çok iyi anlaşıyor. Keskin Bıçak dizisinin başrol oyuncuları çok fazla tanınmıyor ancak her biri gösterdiği performansla geleceğin yeni starları olacaklarını kanıtlıyor.

        İşte dizi setinden sahneler:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ