Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Behzat Ç.’ye tribün desteği

        Dizinin kaldırılacağı söylentilerine kızan Gençlerbirliği’nin taraftar grubu Alkaralar, cumartesi günü Gençlerbirliği-Sivasspor maçında “Behzat Ç.”ye tribünden destek verecek.

        Zafer AKBAŞ

        Erdal Beşikçioğlu ve Ayça Varlıer’in başrollerini paylaştığı, Ankara’da çekilen “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin hayranları dizinin üç bölüm sonra yayından kaldırılacağı dedikoduları üzerine ayağa kalktı. Dizinin yayıncısı Star TV’yi telefon ve mail yağmuruna tutan, çeşitli internet sitelerinde yorumlarıyla kızgınlıklarını dile getiren “Behzat Ç.” fanatikleri, dizinin yayından kaldırılması durumunda eylem yapacaklarını belirttiler.

        Önce pazar yayınlanan, ardından pazartesiye kaydırılan ve son olarak salı gününde karar kılınan dizinin yayından kaldırılacağı söylentileri Gençlerbirliği’nin taraftar grubu Alkaralar’ı da kızdırdı. Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı cinayet masası amiri Behzat Ç.’nin koyu bir Gençlerbirliği taraftarı olması nedeniyle diziye sempati duyan Alkaralar, cumartesi günü Gençlerbirliği-Sivasspor maçında “Behzat Ç.”ye destek verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ