Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya 'Libya'da birileri düğmeye basmış olabilir'

        Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, bugünkü Hayatın İçinden programında Ceren Akdağ Şahin'in konuğu oldu ve haftanın olaylarını, iç ve dış gündemi değerlendirdi.

        Ortadoğu'da bir süredir arka arkaya patlak veren veren olayların Libya'ya da sıçramasıyla ilgili olarak Altaylı, bölgeye dışarıdan müdahale olduğunu, birilerinin düğmeye bastığını düşündüğünü söyledi ve ABD'nin nasıl bir tavır takınacağının beklendiğini belirtti.

        Libya'daki Türk vatandaşlarının tahliyesinin biraz geciktiğini belirten Fatih Altaylı, Başbakan Erdoğan'a Libya tarafından verilmiş olan ödül için "Hiç alınmaması gereken bir ödüldü" yorumunu yaptı.

        Altaylı, yaklaşan seçimleri ve seçim anketlerini de değerlendirdi ve "Ak Parti'nin oylarının %50'lerde görünmesine şaşırdım" dedi. Bu oyların bir kısmının da kararsızların oyları olduğunu söyleyen Altaylı, Türkiye'de alternatif politika sıkıntısı olduğunun altını çizdi. Başbakan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki atışmaları için de "Bunlar çocukça atışmalar" ifadesini kullandı.

        Fatih Altaylı, Devlet Bahçeli'nin farklı bir politikacı olduğunu, hangi konuda ne yapmak istediğini anlamanın mümkün olmadığını söyledi.

        Altaylı, Bayram Gazetesi'nin tekrar yayımlanmasının gündeme gelmesini olumlu bulduğunu belirtti ve "Keşke tekrar çıksa" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ