Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Sıla Eurovision'a burun kıvırdı!

        Ancak genç şarkıcı söylentilere şu cevabı verdi: "Bu yarışma beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ne işim var orada"

        Mayıs ayında Bakü'de yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda kulislerde sürpriz bir isim konuşulmaya başladı. Atiye ve Hande Yener'den sonra başarılı şarkıcı Sıla'nın adı internet sitelerinde görüldü. Ancak Sıla böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. Sıla "Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek ister misin?" sorumuza "Hayır istemem, ne işim var benim Eurovision'daÖ" şeklinde yanıt verdi.

        CİDDİYE ALMIYORUM

        Şarkıları listelerde bir numara olan Sıla sözlerine şöyle devam etti: "TRT'den böyle bir teklif gelse bile kabul etmem. İnanın konuyla hiç ilgilenmiyorum." Sıla "Eurovision'a hangi şarkıcı gitmeli" gitmeli sorumuza ise şu cevabı verdi:

        "Kim gitmek istiyorsa o gitsin, beni hiç ilgilendirmiyor. Eurovision çok ciddiye alınacak bir yarışma değil. Hiçbir sene takip etmedim, etmeyi de düşünmüyorum. Beni zerre kadar ilgilendirmiyor."

        O İSİM 15 OCAK'TA AÇIKLANACAK

        TRT Müzik Dairesi Başkanı Deniz Çakmakoğlu ülkemizi temsil edecek ismin belirlenip kamuoyuna açıklanmasının bu yıl Ocak'ın ikinci haftasını bulacağını söyledi. Çakmakoğlu, "Yoğun bir araştırma yapıyoruz. Bu yıl Eurovision temsilcimizin açıklanması 15 Ocak tarihini bulabilir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ