Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya levent kırca

        CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'den atak... Haber ağırlıklı yayıncılıktan vazgeçen kanal yönetimi, parodileriyle ünlü Levent Kırca'ya teklif götürmeye karar verdi.

        Hedef her kesimden izleyiciye ulaşabilmek Mali sorunlarını reklam gelirlerini artırarak ve sponsor anlaşmalar yaparak aşmaya çalışan Halk TV, halka açılıyor! Yayın akışında günlük spor programlarına yer vermeye başlayan Halk TV, önümüzdeki günlerde müzik ve yemek programları için de anlaşmalar yapacak. Dizi, belgesel ve film yayınını artırmayı planlayan Halk TV’nin en büyük sürprizi ise Levent Kırca oldu.

        Ünlü tiyatrocunun sıcak bakması halinde 'Olacak O Kadar' adlı skeçi artık Halk TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Her kesimden izleyici kitlesine ulaşmayı hedefleyen Halk TV, yeni imajının ardından dijital platformda yayın yapmak için de başvuruda bulunacak. Ankara merkezli televizyon kanalı, İstanbul ve İzmir'de de büro açacak. Halk TV'nin 'açılım' kararının kanalın reklam gelirlerini de artırması bekleniyor. Halk TV, kamuoyunun gündemine bir süre önce satışıyla gündeme gelmiş ancak eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın itirazıyla yönetim bu tasarruftan vazgeçmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ