Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Adını Feriha Koydum, hayranlarını çıldırttı

        Adını Feriha Koydum'un yeni sezonunda neler olacağı ile ilgili bilgiler geldi!

        Başta Hazal Kaya, Ceyda Ateş, Melih Sulçuk olmak üzere bir çok oyuncusu ile yollarını ayıran dizi yeni yayın döneminde tamamen yeni bir dizi formatında olacak. İlk dört bölümden sonra yeni bir hikaye ile devam edecek dizide Emir karakterinin bir kadın polis ile Lara karakterinin ise fakir bir gençle aşk yaşayacağı iddia ediliyor. Diziye sürpriz isimlerin dahil olacağıda gelen bilgiler arasında.

        DİZİNİN FANATİKLERİ TEPKİLİ

        İşte bu haberlerin yayınlanmasından sonra Adını Feriha Koydum'un hayranları internet sitelerindeki yorumlarında duruma tepki gösterdi.

        Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, dizinin fanatiklerinin ortak görüşü, bu değişikliklerin çok saçma olacağı ve yeni sezonda dizinin izleyicisini kaybedeceği yönünde oldu.

        İşte internet sitelerindeki yorum köşelerine yansıyan o tepkilere bazı örnekler:

        -Diziyi düğün sahnesined final yapacakları yerde saçma sapan laçka bir şekilde uzattıkça uzatacaklar sakız gibi... Hazal çok iyi yaptı çıkmakla.Fakat Çağatay kendini harcıyor. Yeni bir proje ile devam edebilirdi. Yeni sezon listemde olmayan bir dizi artık.

        -Çağatay nasıl bi saçma diziye devam edersin, Hazal'siız olmaz, ister polis ol ister başka birisi...

        -Çok merak ediyorum kim seyredecek çünkü saçma bir dizi, kimse istemiyor.

        -Bu kadar saçmalık nasıl Emir'in aski bitecek, başkasını nasıl sevecek, inanamıyorum bu diziyi izlenmeyeceğim.

        -Çağatay daha ne duruyorsun sen de ayrıl.

        -Polis ve işletmeci tam kafayı bulmuş bu senaristler.Fatih Aksoy yandın bence bir AFK taraftarı olarak söylüyorum bunları.

        -Dizi yeni formata girecekse bunu aynı kadroyla başka bir dizi çekseydin be kardeşim, ne diye 2 yıllık izleyenlere haksızlık ediyorsun. Ben Feriha ve Emir'i izleyeceğim diye Yalan Dünya gibi kısa zamanda fenomen olan bir dizi izlemedim ama teşekkürler en azından artık rahatlıkla Yalan Dünya'yı izleyebilirim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ