Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Ünlü dizi Türkiye'de

        Dünyayı daha sağlıklı bir yer haline getirme misyonuyla yola çıkan Tembel kasaba renkli karakterleriyle ekrana gelmeye başladı.

        Hem gerçek hem de kukla karakterlerin aksiyon ve komedi dolu maceraları eğlenceli bir şova dönüşüyor. Tembel Kasaba, hafta içi her gün 06.25'te hafta sonları ise 07.40'ta ekrana geliyor.

        Tembel Kasaba sakinleri: Sportacus, Stephanie, Trixie, Pixel, Ziggy, Stingy ve Rezil Robbie'nin yaşadığı kurgusal bir kasabadır.

        Ziggy, Pixel, Stingy ve Trixie isimli dört kukla karakter tüm çocukların gündelik hayatta karşılaştıkları zorlukları temsil ediyor.

        Ziggy tatlı şeyleri çok sever ve sağlıklı bir tercih yapmakta zorlanır; Pixel bilgisayar ve televizyon başında geçirdiği zamana dikkat etmelidir; Stingy paylaşmayı pek sevmez ve Trixie ise insanları yanlış sözlerle üzmemeyi ve arkadaş edinmeyi öğrenmeye çalışır.

        Rezil Robbie'nin tam tersi olan Sportacus, gerçeküstü bir aksiyon kahramanıdır ve ikisi hayata karşı olumlu ve olumsuz yaklaşımları temsil eder. T

        embel Kasaba'ya misafir olarak gelen Stephanie ise sağlıklı tercihler yapmak konusundaki şevkiyle etrafa çeki düzen verir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ