Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yarışmalar Ebru Gündeş O ses Türkiye, Ebru Gündeş, Ebru Gündeş Reza Zarrab, Ebru Gündeş'ten duygusal konuşma,Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonu

        Eşi Reza Zarrab'ın "Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonu"nda tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından O Ses Türkiye yarışmasında yaptığı konuşmada gözyaşlarına hakim olamadı.

        Ebru Gündeş, "Çok şaşkın ve çok üzgün olduğum bir konu. Reza benim çocuğumun babası ve benim de kocam. Biz çok severek evlendik. Ve evlenirken bir söz verdik. İyi günde, kötü günde beraber olacağız diye. Evet, bir karanlıktan geçiyoruz. Bildiğim bir şey var ki; her gecenin bir sabahı var. Biliyorum ki bunun da bir sabahı var" dedi.

        "Hayatta her şey, hiç kimse unutmasın ki insanoğlu için" diyen Ebru Gündeş, "Daha önce çok ciddi bir hastalık yaşadım ve 10 gün sonrasında bir televizyon programında, yine bu kanalda televizyona çıktım. 3 ay sonrasında da sahneye çıktım. Ben işimi çok severek yapıyorum. Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Evlenmeden önce de işimi yapıyordum, evlendikten sonra da işimi yaptım, bugünden sonra da işimi yapacağım. Allah'ım inşallah bu kara günler çok çabuk geçer çünkü çocuğumun incinmesini istemiyorum. İnşallah çabuk geçer. Bu gece bir tek arkadaşlarımdan rica edeceğim. Onlar benim yükümü hafifletecekler. Vücut olarak buradayım ama duygu olarak asla burada değilim çünkü içim kan ağlıyor" şeklinde konuştu.

        Acun'un da kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen Gündeş kendisine verilen destekten ötürü teşekkürlerini sunarak, "Sen ne koca yürekli adammışsın. Beni hiç yalnız bırakmadın. Burada gülüyorduk, eğleniyorduk, sadece bundan ibaret zannediyordum ama hepinizin desteğine çok teşekkür ederim. Tüm dostlarımın" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ