Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler kimler dizileri bırakıyor, dizilerde oynamayacağını açıklayan ünlüler kimler
        1

        BEREN SAAT 1 YIL EKRANDA YOK

        Yıllardır başrolde oynadığı dizilerle büyük başarı sağlayan ve son olarak İntikam dizisinde kariyerine tam gaz devam eden Beren Saat bir karar verdi. Saat, İntikam'ın finalinin ardından bir yıl yüzünü dinlendirecek.

        2

        Sevgilisi Kenan Doğulu ile Mayıs ayı sonunda evlenmeye hazırlanan Saat'in “Bir yıl hiçbir projede yer almayacağım. Çok yoruldum. Dinlenmek istiyorum” dediği öğrenildi. Evlilik hazırlıkları yapan Saat, şu ana kadar gelen dört dizi projesini bölüm başına yüksek ücret teklif edilmesine rağmen kibarca geri çevirdi.

        3

        KENAN'DAN 60 DAKİKA ŞARTI

        Karadayı dizisiyle şu sıralar ekranda olan Kenan İmirzalioğlu da, bundan sonra ekranlara ancak bir şartla çıkacağını açıkladı. İmirzalıoğlu, dizi sürelerinin uzunluğundan ve setlerdeki ağır çalışma koşullarından dolayı Karadayı bittikten sonra 60 dakikayı geçen dizilerde oynamayacak.

        4

        HALİT ERGENÇ 2 YIL ARA VERECEK

        Muhteşem Yüzyıl dizisindeki performansıyla ününe ün katan ve kaşesi en yüksek erkek oyuncular arasına giren Halit Ergenç, dizinin finalinin ardından mesleğine iki yıl ara vererek kendini nadasa bırakacak.

        5

        YAPIMCILAR ALTERNATİF OYUNCULAR PEŞİNDE

        Son dönemde Türk dizilerinin en çok tercih edilen ana karakterlerinin ekrana ara verme kararı almasının ardından, yapımcılar alternatif başrol arayışına girdi. Bakalım önümüzdeki yıl ekrana ara vermeye hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç ve Beren Saat'in yerine kimler gelecek...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ