Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Meghan Markle gelinliğinin neredeyse aynısını giydi!
        1

        Kate Middleton üçüncü çocuğu Prens Louis'in vaftiz töreninin üzerinden çok uzun süre geçmeden Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin (RAF) 100'üncü yılı etkinliklerinde Kate Middleton, Prens William, Meghan Markle ve Prens Harry bir araya geldi.

        2

        Krallığın savaş kahramanlarının anıldığı etkinlikte Kraliçe Elizabeth, Buckingham Sarayı'nın bahçesinde bir konuşma gerçekleştirdi.

        3

        Meghan Markle ve Kraliçe Elizabeth Buckingham Sarayı balkonundan, hava gösterisini yan yana izledi. Kraliçe ve Markle'ın samimiyeti, "Kraliçe Elizabeth, yeni Düşes'in gözdesi oldu" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

        4

        Savaş uçaklarının gösteri yaptığı anmada gözler iki düşesin üzerindeydi. Yeni Düşes Meghan Markle ile Dior imzalı lacivert elbisesiyle etkinliğin dikkat çeken ismi oldu.

        5

        Sussex Düşesi'nin gelinliğiyle aynı model bir elbise tercih etmesi ise sosyal medyada çok konuşuldu. Markle, düğününde Givenchy imzalı bir elbise tercih etmişti. Gelinlikle lacivert elbisenin kumaş cinsi neredeyse aynı! Ayrıca iki kıyafet de kayık yaka ve uzun kollu.

        6

        Elbise ile gelinliğin arasında renk, etek kesimi ve boy farkı bulunuyor.

        7

        BROŞUYLA ÖN PLANA ÇIKTI

        Oğlu Prens Louis'in vaftiz töreninin hemen ardından Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin etkinliklerine katılan Cambridge Düşesi, kıyafetindeki broşla ön plandaydı.

        8

        Kate Middleton kıyafet seçimini yine Alexander McQueen'den yana kullandı. Düşes, bebek mavisi elbisesini pırlanta ve yakuttan oluşan broşla tamamladı.

        9

        Düşes'in yorgunluğu ise göz altlarındaki şişkinliklerden belli oluyordu.