Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Ali Erbil, Miss Fashion TV 2017 yarışmasında rahatsızlandı
        3

        Birinci olan Ukraynalı güzel Roksolana Yaminska, Cemil İpekçi tasarımı kıyafeti podyumda yürüdü.

        4

        Transparan kıyafetiyle dikkat çeken Ania J, sahnede performans sergiledi.

        5

        Yarışmanın sunuculuğunu İman Onat ile birlikte yapan Mehmet Ali Erbil geceyi tamamlayamadı. Vertigo hastası olduğunu söyleyen Erbil, rahatsızlanınca davetlilerin arasına oturarak geceye devam etmeyi denedi. Ancak tansiyonu yükselince “Dengemi kaybediyorum, ayakta zor duruyorum” açıklamasını yaptı ve geceden ayrıldı.

        6

        Duymayan Kalmasın'a konuşan Mehmet Ali Erbil şunları söyledi: Çok şükür iyiyim. Geçen sene tutuldum bu vertigo illetine... Geçtiğimiz hafta tetikledi 3 gün evden çıkamadım. Yarışmada birinci olan kızı, tebrik bile edemedim Allah korusun hamile kalır falan...

        7

        Erbil bir süre önce şarkıcı Nevin ile beraberlik yaşamıştı.

        8

        Nevin daha sonra Erbil'den hamile kaldığını açıklamış ve ünlü şovmenin zoruyla da bebeği aldırdığını belirtmişti.

        9

        Magazin gündemine bomba gibi düşen olaydan sonra Nevin şu açıklamaları yapmıştı: "Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor."

        10

        "İnanın psikolojim çok kötü. Sürekli yemek yiyorum, çirkinleştim, kilo aldım. Çok duygusalım, sürekli ağlıyorum. Bir de bunların üzerine Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberler. Geçen gün bir kızla sevgili diye haberi çıktı. Yok Kıbrıs’a giderken iki kızla görüntülendi. İyi değilim."

        11

        "Mehmet Ali’yi çok sevdim, kandım, inandım. Karı koca gibi 3 aydır her gün beraberdik. Sevdiğim adamdan hamile kaldım. Tabii ki doğurmak isteyeceğim. Ama inanın hamile kalacağım aklımın ucundan geçmedi. Adam hasta bir de yaşlı ya doğal olarak ihtimal vermedim."

        12

        "Mehmet Ali’ye ‘Bana boş kağıda şartlarını yaz, altına imzamı atarım. Senden mal mülk istemiyorum. Tek isteğim bu bebeği nüfusuna al, soyadını ver. İstersen sonra benden ayrıl. Ele güne karşı bu çocuğu kabul etmen gerekiyor. Sonuçta bir starsın’ dedim. Kabul etmiyor."

        13

        "Mehmet Ali’ye ‘Bana boş kağıda şartlarını yaz, altına imzamı atarım. Senden mal mülk istemiyorum. Tek isteğim bu bebeği nüfusuna al, soyadını ver. İstersen sonra benden ayrıl. Ele güne karşı bu çocuğu kabul etmen gerekiyor. Sonuçta bir starsın’ dedim. Kabul etmiyor."

        14

        Nevin'in bu açıklamalarından sonra da Mehmet Ali Erbil de suskunluğunu bozmuş ve şunları söylemişti: "Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada."

        15

        "İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım sevgiden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin TL değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ