Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mehmet Demirkol: Galatasaray, Aziz Yıldırım'lı Fenerbahçe gibi - Beşiktaş Haberleri
        1

        beIN Sports'ta futbol gündemini değerlendiren Mehmet Demirkol'un yorumları şöyle:

        2

        "EKİCİ'NİN DURUMU ÜZÜCÜ"

        "Ekici için Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor birbirine girdi. Çok üzücü bir durum. Orası kalabalık bir rotasyondu Fenerbahçe'de."

        3

        "Milli Takım'ın 10 numarası diyebileceğimiz bir seviyeden buraya düştü. Bunları kendisinin hesaplaması gerekiyordu."

        4

        "Mehmet Ekici'nin neden dışarıda kaldığını, performansıyla anlatabilirsin. Linnes'i Galatasaray istemiyor ama Türkiye'de hangi takım istemez? Her takımda oynatabilirsin."

        5

        "OZAN FORMAYI ALMALI"

        "Fenerbahçe'de Ozan Tufan, Luiz Gustavo ve Emre var. Luiz Gustavo ve Emre sağlıklıysa onlar oynayacak, Ozan oynayamayacak."

        6

        "Ozan'ın kendisini kanıtlayıp, ben bu adamdan formayı alırım deyip anlaması gerekiyor. Oyuncularımızın kulüplerinde forma mücadelesi vermesi gerekiyor."

        7

        "DENİZ TÜRÜÇ NE DESİN?"

        "Deniz Türüç'ün açıklamalarına kızan da oluyor, öven de oluyor. Hangi takımı tutuyorsan en büyük odur abi. Göztepeli'ysen odur, Ankaragüçlü'ysen odur. "

        8

        "Büyüklük öyle bir şey değil, senin aşkının büyüklüğüdür. Deniz, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" deseydi, Fenerbahçe taraftarından tepki görebilirdi."

        9

        "Deniz'in cevabıyla bu soruyu daha rahat atlattığını düşünüyorum. Adam böyle bir soruya ne desin?"

        10

        "Rakip taraftarı mı kızdırmak istersin, yoksa kendi taraftarını mı kızdırmak istersin? Ben rakip taraftarı kızdırmak isterim."

        11

        "İnanılmaz bir gol attı zaten adam ve golü atacağını da herkese söylemişti, önceden biliyordu. Golden sonra da 45 saniyeliğine bir topu aradı, "Nerede bu?" diye."

        12

        "BURAK'IN SAKATLIĞI SON OLMALI"

        "Burak nasıl döner, döndüğü zaman ne yapar diye bir soru yok. Dönüyor, atıyor, işini yapıyor. Ama acaba bu son mu? Sakatlık konusunda artık son olmalı."

        13

        "Ljajic, sol kanattan da oyunu kurabilir. Abdullah Avcı onu organizatör olarak düşünüyor. Sol kanatta çok verim veremedi ama oyunu soldan da organize edebilir. Beşiktaş'ta merkez üçlünün nasıl olacağı önemli biraz da."

        14

        "Şenol Hoca da çok taktisyen bir adamdır ama Abdullah Hoca çizer. İşi çizen bir adamdır. Senin sadece o çizgilerden gitmen gerekir."

        15

        "GALATASARAY AZİZ YILDIRIM'LI FENERBAHÇE GİBİ"

        "Galatasaray, şu anda Aziz Yıldırım'lı Fenerbahçe konumunda."

        19

        "CEZAYI İPTAL EDERSE..."

        "Tahkim, bu cezayı iptal ederse barış mı sağlanacak? Fatih Terim'in söyledikleri, başka bir konjonktürde PFDK'ya bile gitmeyebilirdi."

        20

        Son 20 yılda 14 senedir Türk Milli Takımı'nın başında. Türkiye'nin futbol figürü bizi şampiyon yapmayacaklar, komplo kuruyorlar diyorsa bunu anlatmak zorundadır.

        21

        "Ortaya bomba atıp bırakmakla olmaz ki. Bu federasyonla alakalıysa, "şu kişiler komplo kuruyor" diye açıklama yükümlülüğü var."

        25

        "GÜNEŞ'E DIŞARIDA BİR DÜŞMAN LAZIM"

        "Eleştirinin dozunu kaçıranlarla ilgili bir serzenişte bulundu hoca maç sonunda. Kim onlar ben duymadım. "

        26

        "Benim duymadığım bir şeyi, Şenol Hoca nasıl duyuyor acaba? Ben, onlar kim bilmiyorum. Şenol Hoca'ya "DM" mi atıyorlar?"

        27

        "Hocaya dışarıda bir düşman lazım. Saha içerisindeki rekabet yetmiyor ona. Bu futbol ya! Top oynanıyor, top oynanırken insanlar dalgasını da geçer onu da yapar bunu da yapar."

        28

        "Andorra maçı için yapılan eleştiriler doğrudur. Andorra her ne kadar Fransa'yı zorlamış olsa da eleştirilere bir şey diyemeyiz."

        29

        "2 kere çizgiye iniyorsan bir maçta o oyun doğal olarak eleştirilir. Bunlara rağmen 1. olabiliyorsan grupta bu bir başarıdır."

        30

        "Biz, bir galibiyet ve bir beraberliğe Fransa'da tur atabiliriz. 11 Ekim'de biz Arnavutluk'la oynarken, Fransa - İzlanda karşılaşması var."

        31

        "Fransa İzlanda'yı yener, biz de Arnavutluk'u yenersek, Fransa maçında berabere kalarak Stade de France'da turlayabiliriz."

        32

        "CENGİZ BENİ ENDİŞELENDİRİYOR"

        "Cengiz, geçen sene de bayağı ciddi bir sakatlık geçirdi. Bu beni endişelendiriyor. Sürekli sakatlanan bir oyuncu olması çok kötü bir durum olurdu."

        33

        "Çok şey beklediğimiz oyuncular var ve bunlardan birisi de Cengiz Ünder. Roma, 70-80 milyon euro kazanma niyetiyle Cengiz'le yeni sözleşme imzaladı. Kendisine dikkat etmeli."

        34

        "MERİH BAMBAŞKA BİR NOKTAYA GİDİYOR"

        "Merih başka bir noktaya doğru gidiyor. Çocuklarımıza sesleniyorum; sizden olmaz deseler dahi, evrensel şartlarda bakabilen insan az olduğu için siz kendinizi geliştirmeye devam edin."

        35

        "Alanyaspor'daki Merih'i hatırlayalım; Çok iyiydi, ama bazı sakarlıkları vardı. Standardın dışına çıkan bir oyunu vardı."

        36

        "Sassuolo'ya gittiğinde 5 ay oynadı ve seviye atlamıştı. 2 ay Juventus görmüş oyuncu, şimdi bambaşka seviyeye geldi sadece antrenmanla."

        40

        "VEDAT'I TERİM MİLLİ TAKIM'A İSTEMİŞTİ"

        "Vedat Muriqi, 1 gol, 2 asist yaptı dün. Fatih Terim, Giresunspor'da oynarken Muriqi'yi istiyordu Milli Takım'a."

        41

        "Öyle alev gibi bir santrforumuz olsa güzel olurdu. Burak geliyor, Cenk de toparlanınca daha iyi olacağız."

        42

        "ÜLKEDEN KALECİ FIŞKIRIYOR"

        "Muslera çok iyi kaleci, çok beğeniyorum ama gerek mi var o kadar para vermeye. Okan diye bir kalecimiz var, Okan Muslera'dan iyi olsun ki geçsin kaleye."

        43

        "Yoksa Muslera'ya kim ne diyebilir ki, adam 10 senedir domine ediyor ligi. Yoksa memlekette kaleci mi yok ya?"

        44

        "Altay var, Uğurcan top class seviyede şu an, Mert var. Ülkeden kaleci fışkırıyor şu anda."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ