Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Dinçerler'in sevgilisi Hadise'ye yaptığı yorum gündem oldu - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan şarkıcı Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de bulmuştu.

        2

        Aşkları geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum'da belgelenen ikilinin birliktelikleri tam gaz devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise, önceki gün yeğeni Melik Hamza ile objektif karşısına geçti.

        3

        "SEN BU AİLEYE BİR ARMAĞANSIN!"

        Yeğeninin 1. yaş gününü kutlayan 36 yaşındaki şarkıcı, verdiği pozları, "Bugün senin bu aileye getirdiğin neşeyi kutluyoruz. Küçücük bir çocuğun insanın kalbinde yarattığı harikalar anlatılmaz. Melik Hamza. sen bu aileye bir armağansın ve seni çok seviyoruz. Üç halan her zaman yanında olacak ama unutma en havalısı benim! Doğum günün kutlu olsun." notuyla yayınladı.

        4

        Fotoğraflarda Melik Hamza'nın yüzünü göstermeyen Hadise'nin kareleri, kısa sürede takipçilerinden büyük ilgi gördü. Söz konusu fotoğraflara ünlü şarkıcının sevgilisi Mehmet Dinçerler de kayıtsız kalmadı.

        5

        "SEVDİĞİM..."

        Dinçerler, Hadise'nin yeğeniyle verdiği pozuna, "Nasıl da yakışır kucağına! Maşallah size." yorumunu yaptı. Ünlü şarkıcı da sevgilisine "Sevdiğim..." sözleriyle karşılık verdi.

        6

        AŞIKLAR PARİS'TE

        Hadise, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Paris'e gitmişti. İkili, birlikte objektif karşısında poz vermişti.

        7

        Ünlü şarkıcı, sevgilisinin kendisini öptüğü o anları, "Hadise, Paris'te!" notuyla yayınlamıştı. Takipçileri, çiftin gönderilerini beğeni ve yorum yağmuruna tutmuştu.

        8

        "DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI"

        22 Ekim'de 36 yaşına basan Hadise, bu pozunu, "Doğum günü kutlamaları başladı." notuyla 13,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

        9

        "HEP YANIMDA OL!"

        Mehmet Dinçerler ise sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan iş insanı, "Hep yanımda ol, iyi ki doğdun..." sözleriyle Hadise'ye seslenmişti. Ünlü şarkıcı ise Dinçerler'in 24 binden fazla beğeni alan gönderisine, "Benim adamım..." yorumunu yapmıştı.

        10

        "ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTERİZ"

        Ünlü isim, daha önce sahne aldığı bir mekanda, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz." ifadelerini kullanmıştı.

        11

        "GÜLÜMSEMEMİN SEBEBİ SENSİN!"

        Mehmet Dinçerler ile ağustos ayında Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'a giden Hadise, sevgilisine bu pozu vermiş ve fotoğrafının altına da, "Bu gülümseme benim ama sebebi sensin!" notunu düşmüştü.

        12

        İKİNCİ ŞANS MUTLULUK GETİRMEDİ

        2020'nin sürpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım, 2021'e girmeden yollarını ayırmıştı.

        Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullanmıştı.

        13

        "HANGİMİZİN PSİKOLOJİSİ YERİNDEYDİ?"

        Çift, ayrılığa dayanamadı. Hadise, ocak ayında reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

        Ancak çiftin birlikteliği uzun sürmedi ve 6 ay sonra yollarını yeniden ayırdı.

        14

        "HADİSE İLE DOSTÇA AYRILDIK"

        Ayrılıkla ilgili ihanet iddiaları da gündeme geldi. Yıldırım, biten ilişkisinin ardından şu açıklamayı yaptı:

        Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ