Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler 80'lerin efsane polisleri Roger ve Martin dönüyor

        Hollywood her ne kadar taciz olaylarıyla çalkantılı bir dönemden geçse de, yeni yapımlarıyla dur durak bilmeden yola devam ediyor.

        Hollywood'un son dönem furyalarının başında 80'lerin efsane filmlerinin yeniden uyarlamaları bulunuyor. Blade Runner 2049 ile Nirvana'ya ulaşan bu furyaya yeni bir yapım daha ekleniyor. O da 80'lerin efsane polis filmi "Cehennem Silahı".

        Filmin hazırlık aşamasında olduğu ve orijinal ekibinin de full kadro beşinci filmde olacağı edindiğimiz bilgiler arasında.

        1980'lerin ilk yarısında muhteşem bir kimya tutturan Mel Gibson ve Danny Glover 80'lerin en önemli polisiye serisine imza atmışlardı. Her iki oyuncu da ilerleyen yaşlarına rağmen Cehennem Silahı 4 için bir araya gelmiş ve gişede yine beklenileni vermişti. Hatta filmin bu başarısından sonra ara ara beşinci film için de görüşmelere başlanıldığı haberleri yayılıyordu. Yalnız bu konuda herhangi bir icraata rastlamamıştık! Ta ki Warner Bros, seri için yeni bir sayfa açmaya karar verene kadar.

        Deadline'dan aldığımız bilgiye göre; Mel Gibson ve Danny Glover yönetmen Richard Donner ile birlikte çalışma üzerine yoğunlaşıyor. Üstelik serinin beşinci filminin senaryosunda da Channing Gibson imzasının olacağını söyleyelim.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ