Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Menajerimi Ara oyuncuları kimler? Menajerimi Ara nerede çekiliyor? İşte oyuncu kadrosu!
        1

        MENAJERİMİ ARA KONUSU

        Yetenek ajansı Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar, ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor. Menajerler ve asistanları, bizi ünlü oyuncuların vahşi dünyasının perde arkasına götürüyorlar; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu vahşi dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa bende varım diyor.

        2

        MENAJERİMİ ARA NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Hayali yetenek ajansı EGO'nun bulunduğu bina, İstanbul - Maslak‘taki 42 Plaza'yken[a] Dicle karakterinin ilk 3. bölüm kaldığı ev Şişli ilçesinde bulunan Kurtuluş semtindedir. İç çekimlerin bir kısmı ise Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşmektedir.

        3

        Jülide (Nazlı Senem Ünal): Ego Ajans’ın sekreteri. Aynı zamanda oyunculuk hayali var.

        7

        Emrah (Semi Sırtıkkızıl): Çınar’ın asistanı. Neşeli ve dedikoducu bir yapısı var.

        8

        Kıraç Özdal (Barış Falay): Ego yetenek ajansının menajerlerinden. Dicle'nin babasıdır, ancak bunu karısı Mayda'da dahil olmak üzere herkesten gizli tutmaya çalışır.

        9

        Barış Havas (Deniz Can Aktaş): Feris'in menajerliğini yaptığı oyunculardan biri. Yeni bir yetenek.

        10

        Beren (Yaprak Medine): Mayda'nın kızı.

        11

        Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu): Feris'in asistanı. Antalya’da büyümüş, babası tarafından ilgi görmeyen bir kız. Annesini ve kendisini terk ettiği için babasını affedemiyor ancak İstanbul'a gelip Ego ajansında çalışmaya başlayarak kendini ona kanıtlamaya çalışıyor.

        12

        Çınar Bilgin (Fatih Artman): Ego yetenek ajansının menajerlerinden. Duygusal bir yapısı vardır. Bu duygusallık iş ilişkilerine de yansır ve müşterilerine arkadaş olarak yaklaşmaya meyillidir.

        13

        Feris Dikmen (Canan Ergüder): Ego yetenek ajansının menajerlerinden. Özgüveni yüksek ve sert bir kişilik. Dicle'nin patronu.

        14

        Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu): Ego yetenek ajansının menajerlerinden. Menajerler arasında en tecrübelisi ve genellikle Yeşilçam'dan oyunculara menajerlik yapıyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ