Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Menderes Belediyesi Ay Yıldız Parkı’nı açtı

        Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan Ay Yıldız Park düzenlenen törenle açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışa AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cemal Bekle de katıldı.

        İLÇENİN SİMGESİ

        HT Egeli'de yer alan habere göre, ilçe merkezine girişte yer alan parkta estetik açıdan dolamit taşı kullanılırken, bin 250 metrekare alana çim serildi, 50 metrekare alan mevsimlik çiçekle donatıldı.

        46 mahalleyi simgeleyen 46 Türk bayrağının bulunduğu parka kadınlara özel kadınlar kulübü de kazandırıldı. Ay Yıldız Park’ın ilçeye çok yakıştığını kaydeden Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemize yaptığımız tüm hizmetlerde toplumun tamamına yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha güvenli bir Menderes’te yaşayabilmeleri için hizmet ettik. Ay Yıldız Parkımız da bunlardan birisi. Bu parkımız pek çok anlam ifade ediyor. Birincisi Menderes’imizin simgesi olan taş köprümüzü temsil eden köprü yer alıyor. Bir diğeri 46 mahallemizi temsil eden 46 Türk bayrağı yer alıyor. Bir diğeri ise kadınlarımız için hayata geçirdiğimiz kadın kulübümüz bu parkımızın içerisinde yer alıyor. Son olarak da çocuklarımız için oyun grubumuz parkımızda yer almakta” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ