Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Merih Demiral'a İtalya'da sevgi seli - Futbol Haberleri
        1

        Merih Demiral´ın takımı Atalanta'nın ligin 18´inci haftasında Salernitana ile karşılaştığı maça Türk taraftarlar damga vurdu.

        2

        Bergamo´da Atalanta´nın evi Gewiss Stadyumu´nda oynanan maç Atalanta´nın farklı üstünlüğü ile sona erdi.

        3

        Sezona iyi başlayan fakat sonradan düşüşe geçen Atalanta, son haftalarda kazanmaya başlayan formunu ettirerek Salernitana karşısında tam 8 gole imza attı. 8-2 biten maça Türk taraftarlar damgasını vurdu.

        4

        Türkiye´den bu maç için seyahat eden 60´a yakın Türk taraftar, maç öncesinde yerlerini alarak Merih Demiral´a destek verdiler.

        5

        Devre arasında Türk bayrakları ve Merih´e adanmış bir pankart da açan taraftarlar pankartta, "Türk Duvarı" ifadesine ve Türk Bayrağı´na yer verdiler.

        6

        Bir anda Türkiye´den bir stadyuma dönüşen maçta tüm İtalyan taraftarlar da bu anları telefonlarıyla ölümsüz hale getirdi.

        7

        Maçın 58´inci dakikasında oyuna giren Merih, maç sonu soluğu Türk taraftarların yanında aldı.

        8

        Merih maç sonunda tüm taraftarların saha kenarına çağırdı ve hepsiyle birer birer hatıra fotoğrafı çektirdi. Maç sonunda yine pankartları ve bayraklarını açan Türk taraftarlar, İtalyan Ligi´nin yayıncısı tarafından da canlı olarak tüm dünyaya gösterildi.

        9

        Merih de maç sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Binlerce kilometre yol gelerek soğuk havada içimi ısıtan herkese çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ