Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Merih Demiral yıldızları geride bıraktı, değerine değer kattı - Futbol Haberleri
        1

        Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan KPMG'nin Football Benchmark ekibi son üç ayda değerini yükselten 10 ismi inceledi. 1 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında piyasa değerini en fazla yükselten 10 oyuncu analiz edildi.

        2

        Piyasa değerini en fazla yükselten 10 oyuncu arasında iki oyuncu yaz döneminde yeni bir takıma imza atmazken, diğer futbolcular başka kulüplere transfer oldu.

        3

        Piyasa değerini en çok yükselten oyuncu ise Lille'den Arsenal'e giden Nicolas Pepe oldu. Fildişili forvet, değerini 24 milyon Euro artırarak, 75 milyon Euro'ya çıkardı.

        4

        Listenin ikinci sırasında ise Chelsea’de harika bir sezon başlagıcı yapan Tammy Abraham ve Franfurt’tan West Ham United’a imza atan Sebastian Haller yer aldı. İki oyuncu da değerine 20 milyon Euro eklerken, Sebastien Haller’in değeri 50, Tomas Abraham’ın ise 43 milyon Euro'ya çıktı.

        5

        Listenin üçüncü sırasında ise Sassuolo’dan Juventus’a imza atan milli oyuncu Merih Demiral yer aldı. Piyasa değerine 19 milyon Euro daha ekleyen Merih’in bonservisi 35 milyon Euro'ya yükseldi.

        6

        İlk 10 oyuncu arasında bonservis en yüksek isim ise Antoine Griezmann… Atletico Madrid’ten Barcelona’ya transfer olan Griezmann'ın bonservis değeri 17 milyon Euro'luk artışla 131 milyon Euro'ya çıktı.

        16

        TAMMY ABRAHAM - ASTON VILLA - CHELSEA > 43 MİLYON EURO (+20)

        17

        NICOLAS PEPE - LILLE - ARSENAL > 75 MİLYON EURO (+24)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ