Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Merkür retrosu yaklaşırken burçlar nelere dikkat etmeli? - Haberler
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Geçtiğimiz hafta sert etkiler barındıran Dolunay’ı atlattıktan sonra kendimize gelmeye başlıyoruz. Yeni haftada her burç kendini geliştirmeye ve kararlı olmaya odaklanıyor. Ancak bir yandan da devam eden Mars retrosu enerjimizi azaltıyor. Retro zamanında yaşam enerjimiz azalabiliyor ve kendimizi yorgun hissedebiliyoruz. 14 Ekim Merkür retrosu yaklaşırken de yeni girişimlere bir an önce başlamakta fayda var. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor? 5-11 Ekim haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Günlük rutinlerinizi biraz da olsa değiştirdiğiniz, kaybettiklerinizi kazanmaya başladığınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Koç burçları… Yeni haftada odak noktanız iş ve kariyer konuları oluyor. Kariyerde daha keyifli bir ortam yaratmak için çaba harcayabilir ve patronlarınızla aranıza sağlam köprüler kurabilirsiniz. Mars retrosu devam ederken ev ortamında üşengeç tavırlarınızla tepki görebilirsiniz. Finans konularında ise aceleci kararlar vermemeye dikkat.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Rutini seven, değişimden hoşlanmayan Boğa burçları bile pandeminin etkisiyle aynı şeyleri yapmaktan bunalıyor… Yeni haftada düzeninizden sıyrılıp farklı olana yöneleceksiniz. Özellikle de aşk ve ilişkilerde, yeni tanışmalar ve mevcut birlikteliklerde heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca kariyerdeki başarılarınız, işinize dört elle sarılmanıza neden olacak. Maddi konularda durumunuz iyileşiyor. Elinize geçebilecek para veya hediyeler sizleri mutlu edecek.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ev ile ilgili konular ve aileniz gündeminizi meşgul ediyor bu hafta sevgili İkizler burçları… Taşınma dekorasyon, aile içi aktiviteler, planlarla kafanız dağılıyor. Kariyerde yoğun fakat keyifli bir süreçtesiniz. Özellikle zorlandığınız konularda başkalarından büyük destek görerek güçleneceksiniz. Özel hayatınızda ise bebek haberleri alabilirsiniz. Ya da varsa bu aralar çocuğunuzun üzerine titreyebilir ve çocuğunuzla keyifli planlar yapabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelecekle ilgili planlarınızı şekillendirdiğiniz, kariyerinize ya da eğitiminize odaklandığınız bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları… Örneğin eğitimle ilgili başvurularınız olabilir ve kararlılığınız sayesinde hedeflerinize yaklaşabilirsiniz. Finansal konularda şans sizden yana… Kariyerde ise övgü ve takdir toplayabilirsiniz. Fakat duygusal ve aklı hep geçmişte olan Yengeç burçlarının kafasını eski defterler karıştırabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz haftada olduğu gibi yeni haftanın gündemini de finans konuları oluşturuyor sevgili Aslan burçları… Maalesef finansal konularda sıkışık olduğunuz bir dönemdeydiniz. Özellikle pandemi sürecinde gelirleriniz azalmış olabilir. Ancak kazançlarınız yavaş yavaş artmaya başladı… Yeni iş görüşmeleri, anlaşmalar, yeni başlangıçlar maddi konularda güçlenmenizi sağlayacak. Ailevi konularda ise gerginlik yaşamamaya dikkat edin…

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada kendinizle alakalı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz sevgili Başak burçları… İlla estetik operasyon geçirmenize gerek yok. Yeni kıyafetler, aksesuarlar alarak sonbaharda kendinizi iyi hissetmek istiyorsunuz. Tabii bu durum harcamalarınızın artmasına neden oluyor. İlişkilerde oldukça şanslı bir süreçte olduğunuzu söylemiştik. Ancak Merkür retrosu yaklaşırken, eski meseleler aklınıza gelebilir ya da geçmişteki birini düşünerek kafanızı karıştırabilirsiniz. Anda kalmaya gayret etmelisiniz.

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hep aynı şeyleri yapmaktan bunaldığınız ve kabuğunuzu kırmak istediğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Terazi burçları… Ruhunuzun farklı olmaya, monotonluktan çıkmaya ihtiyacı var. Ve bu hafta enerjinizi yükseltmek için farklı konulara yöneleceksiniz. Ufak yürüyüşler, spor, ufuk açan kitaplar size çok iyi gelecek. Ayrıca size negatif enerji yayan kişilerden uzaklaşacak, sizi mutlu eden insanlara kucak açacaksınız.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Her şeyi sorgulayan, detaycı ve yönetici tavrınız bu hafta ağır basıyor sevgili Akrep burçları… Yeni haftada gözünüzden hiçbir şey kaçmayacak ve özellikle kariyerde bu dikkatiniz oldukça işinize yarayacak. Yeni projeler ve anlaşmalarla dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Ancak iş hayatınızda yaşadığınız bu yoğun süreç ailenizi etkileyebilir. Ailenize vakit ayıramayarak onların kalbini kırabilirsiniz. Ayrıca Merkür retrosu yaklaşırken, gizlediğiniz bazı olaylar gün yüzüne çıkabilir. Şeffaf ve açık olmanızda fayda var.

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerde değişime gidebileceğiniz heyecan dolu bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yay burçları… İş ya da departman değişikliği yaşayabilir düzeninizden uzaklaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ise içinize kapanıyorsunuz. Pandemi döneminde vakaların artması sizi endişelendiriyor ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmak istemiyorsunuz. Bu aralar sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. İlişkilerde ise bitişler ve başlangıçlar yaşanabilir.

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kariyerde işlerinizi düzene oturtmaya başladığınız, gelecek planlarının hakim olduğu bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları… Bunun yanında uzun süredir devam eden ve sonuçlanmasını beklediğiniz konularda da nihai kararlar verilecek. Düzenden hoşlanan Oğlaklar bu aralar gelecek planları da yapıyor. Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa ciddi kararlar alabilirsiniz. Ayrıca eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Maddi konularla boğuşacağınız bir haftadasınız sevgili Kova burçları… Düzensiz ve aşırı harcamalar keyfinizi kaçırabilir. Öte yandan Mars retrosu devam ederken bankacılık işlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kariyerde ise tuttuğunuzu koparıyorsunuz. Kısa süre önce iş değişikliği yapsanız da arkadaşlarınızla uyumunuz oldukça iyi. Aşk ve ilişkilerde ise geçmişte yaşanan olaylar kafanızı karıştırabilir… Dikkat!

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Gelecek planlarının yoğun olarak yapıldığı, kendinize yol haritası çizmeye çalıştığınız fakat kararsızlıklar yaşadığınız bir haftadasınız sevgili Balık burçları… Eğer çok uzun süredir aynı işi yapıyorsanız değişim sizi korkutabilir ancak diğer yandan da bunun gerekli olduğunu düşüneceksiniz ve farklı alanlara yöneleceksiniz. Aşk ve ilişkilerde sırlar, geçmişte yaşananlar gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca partnerinize karşı şüpheye düşebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ