Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de hırsızlık için girdiği evde düşürdüğü cep telefonunu almak amacıyla aynı adrese gelen zanlı yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Afetevler Mahallesi'nde oturan H.S, polisi arayıp evine girdiğinde elinde fener olan şüpheliyi gördüğünü, kendisini fark eden zanlının kaçarken dizüstü bilgisayar ve cep telefonunu düşürdüğünü söyledi.

        Olay yerine sevk edilen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin eve arka pencerenin korkuluğunu söküp girdiğini belirledi.

        Ekipler, incelemeleri sürerken evin etrafında şüpheli hareketler sergileyen kişiye ne aradığını sordu. Şüphelinin, cep telefonunu kaybettiğini söylemesi üzerine polis ekipleri, evde bulunan telefonu gösterdi.

        Şüpheli F.N, telefonun kendisine ait olduğunu söylemesi üzerine gözaltına alındı.

        Zanlının hırsızlığı kendisinin yaptığını itiraf ederek, çaldığı dizüstü bilgisayar, adaptör, inşaat eldiveni, erkek gömleği, 4 çorap, bir metal çakmak ve sigara tabakasının yerini gösterdi.

        Ele geçirilen malzemeler ev sahibine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler