Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de, Suriye'deki iç savaşın mağduru yetim çocuklar için 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

        Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su ve İl Göç İdaresi Müdürü Nalan Yetim, Suriye'de babalarını kaybeden çocuklarla ilgili çalışmalar yürüten Sahil Özgürlük Sandalı Derneğini ziyaret etti.

        Su ve Yetim, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıtarak, anneleriyle sohbet etti. Etkinlikte çocuklar için hazırlanan pastalar da kesildi.

        Yetim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ziyaretin, yapıldığı gün açısından anlamlı olduğunu belirterek, "Çocuklara, kadınlara ulaşabilmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Neşeli bir ortamdı, çocuklar eğlendi. Devletimizin elinin, onların üzerinde olduğunu bir kez daha hissettiklerini düşünüyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler