Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Toroslar ilçesinde, 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

        Yalınayak Mahallesi'nde dün, Selçuk K. (27) ve Kadir K'nin (28) bıçaklanarak yaralandığı kavgayla ilgili olay yerinden kaçtıktan sonra polis ekiplerince yakalanan şüpheliler Kalender B. ile A.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen zanlılardan Kalender B. tutuklandı, A.K. serbest bırakıldı.

        - Olay güvenlik kamerasına yansımıştı

        Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi'nde dün, yolda park halinde bulunan otomobilin yanına giden A.K, araçtaki Selçuk K. (27) ve Kadir K. (28) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmıştı.

        Tartışmanın kavgaya dönüştüğü sırada olay yerine otomobiliyle gelen Kalender B, Selçuk K. ile Kadir K'yi bıçakla yaralamıştı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler