Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi, ilçeye bağlı köylerin temel belediyecilik sorunlarını gerçekleştirdiği çalışmalar ile çözüme kavuşturuyor.

        Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallede yaptığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Özellikle yollardaki toz ve çamurdan rahatsız olan vatandaşlar için belediye ekipleri yolları parke taşlarıyla donatıyor.

        Çalışmalar hakkında bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 9 yılda yaklaşık 160 bin metre parke hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi. Çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Tollu, "Herkese eşit hizmet götüreceğiz" dedi.

        Köylerine yapılan hizmetlerin büyük hizmetler olduğunu kaydeden muhtarlar ise, köylerinde daha önce görmedikleri hizmeti şimdi Erdemli Belediyesi sayesinde gördüklerini belirterek, "Sorunlarımıza çözüm olacak hizmetler alıyoruz" ifadelerini kullandılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler