Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Okçuluk Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan 910, 1112 Yaş Minikler Olimpik Yay, Makaralı Yay Okçuluk İl Birinciliği sona erdi.

        Mersin geneli 35 sporcunun katılımıyla Çiftlikköy Okçulu Sahasında gerçekleştirilen '910/1112 Yaş Minikler Olimpik Yay, Makaralı Yay Okçuluk İl Birinciliği', oynanan son müsabakaların ardından sona erdi. Birbirinden çekişmeli karşılaşmaların olduğu seçmelerde ilk kez yarışma heyecanı yaşayan sporcular da oldu.

        Mersin'i temsil edecekler

        Yapılan seçmeler sonunda bayanlarda Elif Çakıl, Yaren Nazlıcan Çelikkıran ve Behiye Dursun, erkeklerde ise Ateş Sönmez, Mustafa Ömer Ersoy, Arda Doruk Kaytancı, Mehmet Özcan, Batuhan Mutlu ve Oğuzhan Mutlu, 1012 Ağustos 2018 tarihleri arası Samsun'da yapılacak olan Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası'nda Mersin’i temsil etme hakkı kazandılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler