Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in Erdemli ilçesi Ayaş ve Kızkalesi sahillerinde Erdemli Şehir Tiyatrosu oyuncuları Antik Roma kostümleriyle turistlere renkli anlar yaşattı.

        2000 yıl sonra yeniden perdelerini açan antik tiyatroda 3 Ağustos’tan bu yana Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen tiyatro ekipleri, oyunlarını izleyiciyle buluşturuyor. Oyunların duyurusunu farklı bir yolla yapan Erdemli Şehir Tiyatrosu oyuncuları ise turistler ve ilçe halkını hem şaşırttı hem de onlara unutamayacakları anlar yaşattı. Antik Roma kostümleriyle sahile inen tiyatro oyuncuları, zabıta aracının megafonunu kullanarak yerli halkı ve turistleri akşamları sergilenen tiyatro oyunlarını izlemeye davet etti.

        Turistlerin ilgisini çekmeyi başaran oyuncular, 'Shekaspeare’in Hamlet’ine, Cehov’un vişne bahçesine, Karagöz ve Hacivat’a çıkacak Ayaş Antik Tiyatro’nun yolu' diyerek her akşam 20.00’da gerçekleşen oyunların duyurusunu yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler