Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğünce yürütülen Sosyal Uyum ve Okul destek projeleri kapsamında 50 Çocuk Mersin Büyükşehir Kongre ve Sergi sarayında ücretsiz Tiyatro izledi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Mersin İl Çocuk Hakları Komitesi proje koordinatörü Mutafa Sarı, "Çocukların ders dışı zamanlarında çocukluklarını yaşayabilecekleri gezi piknik eğlence sinema tiyatro gibi faaliyetlerle çocuk odaklı sosyal faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Her ne şekilde olursa olsun çocuklarımız sokakta gelişi güzel alanlarda değil devletimizin kurumlarının desteğinde kontrolünde sosyal faaliyetlerin içinde olmasını amaçlıyoruz. Çocuklarımız öncelikle kendi kültürel değerlerini ve yakın çevresindeki tarihi ve turistik yerleri tanımalarını istiyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler