Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de bir konteynırda koyun derileri içinde piyasa değeri yaklaşık 31 milyon lira olan 3 milyon 126 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından Türkiye'ye uyuşturucu madde getirileceği istihbaratını aldı. Bunun üzerine ekipler, Mersin Limanı'na Suriye'den gelen bir gemide bulunan konteynırları Xray cihazında tarattı. Yapılan taramalarda bir konteynırda yoğunluk tespit edilmesi üzerine arama yapıldı. Aramaya 'Fernandez' isimli narkotik detektör köpeği de katıldı. Aramalarda koyun derileri içine gizlenmiş poşetlerde toplam ağırlığı 521 kilogram olan ve piyasa değeri yaklaşık 31 milyon lira tutan 3 milyon 126 bin adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler