Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından düzenlenen kariyer günleri etkinliği kapsamında, "Mezunlarımız ve Kariyer" isimli konferans gerçekleştirildi.

        Prof. Dr. Vural Ülkü Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa, MEÜ'den mezun olan Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı bünyesinde vergi müfettişi olarak görev yapan Rıdvan Aydın ve Yusuf Dadak ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. MEÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Tolga Uysal başkanlığında gerçekleşen panelde konuşan Aydın, 8 yıldır vergi müfettişi olarak görev yapmaktını, meslek yüksekokulundan sonraki eğitim süreçlerinde ve girdiği sınavlarda buradan aldığı derslerin niteliği ile başarıyı yakaladığını söyledi.

        Vergi müfettişi Yusuf Dadak ise 5 yıldır vergi müfettişi olarak görev yaptığını ve meslek yüksekokulunda aldığı muhasebe derslerinin temel eğitim niteliğinde bir çok kapıyı rahatlıkla açtığını kaydetti. Öğrencilere gelecekle ilgili bir çok konuda tavsiye veren Dadak, başarı için çalışmanın temel etken olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler