Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, "Partim tarafından uygun görülüp yine aday gösterilirsem hizmetlerime kaldığım yerden devam ettireceğim” dedi.

        Başkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Gazetecilerin tarafsız haberler yaparak kamuoyunu aydınlatmak için gecesini gündüzüne katarak 24 saat haber peşinde koşarak, kamu ile vatandaş arasında köprü görevi yürüttüğünü belirten Başkan Yılmaz, "Vatandaşın istek ve arzularının kamuya, kamu hizmetlerini de vatandaşa yansıtılmasına bir aracı olup zor şartlarda görevlerini yerine getirmektesiniz. Görevini şartlar ne olursa olsun fedakarca yapan ve özveriyle görevini yerine getiren, ulusal ve yerel gazetede çalışan tüm basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeden görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Belediye Başkanlığına yine MHP’den aday adayı olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “Partim tarafından uygun görülüp yine aday gösterilirsem hizmetlerime kaldığım yerden devam edeceğim” ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler